![]() |
![]() |
maakoniitis |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 42 Joined: 14-February 05 From: Ventspils ![]() |
Ehh... pierunaaju draugu... nu skatieties, un neaizmirstiet pateikt, kas labs un kas nee.
![]() Es ljoti atvainojos, un neniidiet par bildes kvalitaati, pats zinu ![]() 1.Shii ir krievu val. klades aizmugure... ![]() 2.Smuks darbs tuvplaanaa ![]() ![]() 3.Shodien saaku ziimeet sho seju, neesmu veel pabeidzis, bet tuvaakajaa nedeeljaa (3 kriev. val. stundas notiks) paspeeshu pabeigt. ![]() 4.Ziimejums tapis Geograafijas stundaa, tur bija domaati veel spaarni, bet iisti nesanaaca vinji. ![]() ![]() 5.Algebra ![]() ![]() ![]() 6.Uuuu... shis man ljoti pasham patiik... ![]() ![]() 7.Veesture... shis arii incants... ![]() 8.Kaut kas baigs... ![]() 9.Maaksla paliek maaksla ![]() ![]() 10.Mana garderobe skolaa... (Ja kaads jautaa, kas ir "Jedi knigts", tad taa bija taada superiiga speele uz zilitona, kuru nevareeja saglabaat) ![]() ![]() Tas arii viss... C&C plz Veelreiz atvainojos par bildes kvalitaati ![]() -------------------- Taisni uz priekšu jau nevar nekur tālu aiziet...
|
![]() ![]() |
Kagome |
![]()
|
![]() Fire Rose ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 588 Joined: 19-March 05 From: guarding Hell's gates ![]() |
beedeejie ziimeejumi ir labaakie!
es arii skolaa biezi stundaaas ziimeeju (ja ljoti garlaiciiga stunda), it seviski veestures, jo taa ir pati garlaciigaakaa stunda ![]() -------------------- |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
QUOTE(Kagome @ Apr 30 2005, 19:54) beedeejie ziimeejumi ir labaakie! es arii skolaa biezi stundaaas ziimeeju (ja ljoti garlaiciiga stunda), it seviski veestures, jo taa ir pati garlaciigaakaa stunda ![]() Nez, ko tad tu teiksi par kultūras vēsturi... x_x; Uz baltām lapām uzreiz nevajag zīmēt. Ar rūtiņu lapām ir tas, ka tu neuzzīmēsi vienu aci lapas augšā un vienu lapas apakšā (pārspīlējot). Rūtiņas palīdz. Un pēc kāda laika tu visur redzi rūtiņas. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 14:41 |