![]() |
![]() |
Faplo |
![]()
|
Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 136 Joined: 22-September 04 From: Jaunogre ![]() |
Man tas jautajums ko parasti lieto web lapaas Hiragana vai Katakana
![]() p.s. vai kads latviski varetu izskaidrot ko samie nozime lasiju angliski ta isti nesapratu ![]() |
![]() ![]() |
Yanka_ronin |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 345 Joined: 9-October 04 From: Liepāja ![]() |
Jā, grāmatas esmu pircis tieši tur, un tikai tur.
Nuuu, iesākumam labi noder ''Sovremennij kurs japonskovo jazika'', kur galvenais pluss ir ērts izkārtojums, kā arī 8 audiokasetes, tā kā var saprast, ka kurss mērķēts uz izrunu. Gramatika šeit arī ir plaši izskaidrota. Mīnuss- te ir tikai 147 kanji, tomēr šo pagaidām uzskatu par labāko, ko esmu lietojis. Ja sūdzies par kanji trūkumu, iesaku ''Japonsko- russkij i russko- japonskij slovarj'' (ap 15 000 vārdu katrā daļā, ap 2000 kanji). Ērts izdevums ar kanji atslēgu tabulu. Nu, ja ar to vien nepietiek, vēl lietoju ''Sovremennij japonsko- russkij slovarj'' (ap 160 000 vārdu, taču tur nav bushu tabulas. Tas viss būtu tas, ko lietoju, tomēr, ja dzīvo Rīgā, vislabāk aiziet uz to veikalu (Jēzusbaznīcas 7/9) un paskatīties tur, jo tur ir arī tādas grāmatas, kas nav interneta katalogā. Vēl viens kataloga trūkums- tur reti kas parādās vai arī ātri tiek izķerts neilgi pēc piegādes. Tad tur vajag pasūtīt speciāli ar email starpniecību, tad tev piegādes brīdī paziņos, ka grāmata ir bāzē, protams, iepriekš jāreģistrējas. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 13:06 |