![]() |
![]() |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
Ok, kids, tā kā man ar to torrentu vilkšanu ir tā kā ir [ t.i. vinekārši nekas tur nav un nenotiek!], un DC++ vietējiem šārē InuYashas nav [ what a shame], vai kāds nevar man izpalīdzēt, ja ir diskos.
Nokopēt, ielikt PC,, Whatever. Būšu ļoti pateicīga. -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Hikaru |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1427 Joined: 25-October 04 From: Latvia ![]() |
|
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
QUOTE(Hikaru @ May 3 2005, 09:25) QUOTE(JurCHiX @ May 2 2005, 20:03) es īstenībā arī neatteiktos dabūt inuyashu iekš dvd matricas... ja kādam ir varētu pieteikties, pretī varu dot tukšu matricu jebšu kautko no savas kolekcijas... Ja gribi, varu ierakstīt pirmo pusi Inuyashas seriāla (tik, cik vēl man ir) DVD matricās. Cik tas ir pirmā puse? Cik epas? Kāda kvalitāte? Kas par suberu grupu? Cik diski? -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 13:03 |