IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Uzmanību!

Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.

> What language are we speaking in, I dont undrstand
Tokochan
post Apr 30 2005, 23:05
Post #1

Heimin
*

Group: Chuunin
From: Los Angeles

Can someone help me and tell me what language we are speaking in???

Does Anyone????
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
Replies
edg
post May 3 2005, 09:04
Post #2

limpene grauž aknas

Group: Jounin
From: PM

Tu veel aizmirsi pateikt, ka tas ir reti lietots, novecojis vaards, kuru muusdienaas aizstaaj vienkaarshi ar "katrs", taa vietaa "ikkatrs" lieto lai uzsveertu vaarda noziimi teikumaa. blablabla...

Roze vareetu noskaidrot, no kurienes shie cilveeki uzrodas, skatoties no kaadas lapas vinji naak. Droshi vien kaut ko googlee, bet, ko tieshi, var uzzinaat tikai Roze vai kaads cits, kam ir tiesiibas mainiit shiis lapas php skriptu.

--------------------
Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis.
+Quote Post
kaarleens
post May 5 2005, 14:58
Post #3

Hentai

Group: Jounin
From: Jelgava

QUOTE(edg @ May 3 2005, 08:04)
Roze varētu noskaidrot, no kurienes šie cilvēki uzrodas, skatoties no kādas lapas viņi nāk. Droši vien kaut ko googlē, bet, ko tieši, var uzzināt tikai Roze vai kāds cits, kam ir tiesības mainīt šīs lapas php skriptu.
*

Elementaari pavērojat online sarakstu cik bieži pie mums googlebots viesojās un dažādu citu meklētāju boti ārzemnieks ierauga ienāk palūr bildītes un vēl jau daudziem vajag sport pēc kau ko iepostot es uzskatu kas tas ir normāli bez tā jau nevar iztikt neesam jau kau kāda mega secret sabiedrība

--------------------
PERVERTS HELPING PERVERTS
image
+Quote Post

Posts in this topic

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 16 June 2025 - 11:29