![]() |
![]() |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
Ok, kids, tā kā man ar to torrentu vilkšanu ir tā kā ir [ t.i. vinekārši nekas tur nav un nenotiek!], un DC++ vietējiem šārē InuYashas nav [ what a shame], vai kāds nevar man izpalīdzēt, ja ir diskos.
Nokopēt, ielikt PC,, Whatever. Būšu ļoti pateicīga. -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
silent1 |
![]() ![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 20 Joined: 24-June 04 ![]() |
Man ir visas sērijas:
- 1-81 no AHQ (DVD ripi), - 82-167 + 1. filma no ani-kraze. Kopā 8 DVD. Problēma tāda ka Valmierā dzīvoju, un uz Rīgu reti braucu (~2x gadā), bet ja nu kādam ļoti vajag... ![]() -------------------- kimi wa... dare?
|
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
QUOTE(silent1 @ May 3 2005, 18:24) Man ir visas sērijas: - 1-81 no AHQ (DVD ripi), - 82-167 + 1. filma no ani-kraze. Kopā 8 DVD. Problēma tāda ka Valmierā dzīvoju, un uz Rīgu reti braucu (~2x gadā), bet ja nu kādam ļoti vajag... ![]() uz AnimeFestu nebrauksi? -------------------- |
silent1 |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 20 Joined: 24-June 04 ![]() |
-------------------- kimi wa... dare?
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 13:25 |