![]() |
![]() |
Jaffa |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 162 Joined: 14-May 04 From: Aizkraukle (bedre) ![]() |
Taatad beidzot tiku pie mu online jo pasuutiju to tizlo mac compi dazzas maajas taalaak. Originaalajaa com serverii par zirnekli dabuuju 7 exp kas ir gauzzaam par maz jo arii paareejie monstri dod nereaali maz exp. Tur man varonis tikai 24 lv pilniigs salaga. Pameegginaaju arii mu-dreem letinnu serveri
![]() Taatad sapratu ka mu nav mana speele jo sizzeta arii nav kas tiessaam pietruukst. Pameegginaaju lionage2 (nosaukumu iisti neatceros ![]() ![]() Vai ragnarok ir tikai par maksu vai ir iespeeja arii bez maksas.... Jaa un varbuut kaads zin veel kaadu reaalu rpg neta speeli par kuru nebuutu jaamaksaa un kur to vareetu nokaccaat. ![]() |
![]() ![]() |
Seven_of_zero |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 826 Joined: 30-March 04 From: Riga ![]() |
NU vispar es ieteiktu Ultima online.
vietejais servers. normali cilveki (ee speletaji). skilli nak normala atruma. http://www.tera.lv/public_html/index.php?l...v&id=1026&act=1 -------------------- There is nothing imposible.
![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 21:52 |