![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
deleted-ray |
![]() ![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 0 Joined: 14-June 04 ![]() |
Nu taa kaa man nav ko dariit noleemu iepostot kaadu anketinju ar jautaajumiem, uz kuriem var atbildeet visi briivpraatiigie ~_~
1. No kurienes njemts niks? 2. Miiljaakas anime seriaals 3. Miiljaakais anime OVA 4. No kurienes njemt avatars 5. Un no kurienes signature bilde (tiem kam ir ![]() 6. Miiljaakaa filma 7. Kaapeec saaku skatiities anime? 8. Cik man gadu ![]() Sorry ja kaadam liksies tizli jautaajumi ![]() ![]() |
![]() ![]() |
GunMetaL |
![]()
|
![]() hentai lion ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 666 Joined: 28-January 05 From: ZAFt headquarters ![]() |
taka es vienmēr pedejais uzinu par visu nebrinaties ka tik velu postoju un vel man ir drausmigi garlaicigi tapec ka dators uz kura atrodas visas manas nenoskatitas animes ir aizņemts
![]() 1.mans niks nenāk nenokurienes prosto iešavas prata un cs ari ar to spēleju. zinu tikai to ka ari viena filma ta saucās. 2.hmmm laikam jau gundami diemžēl tas nav viens seriāls bet vesels lērums ar tiem tapec pieņemsim ka vismaz daļa no tiem. 3.laikam jau oh! my goddess tas 5 seriju gabals man vinš diezgan daudz patik. 4.no bleach šķiet prom nemainīšu ja vien neatradīšu kādu labaku bildi no bleach 5.vienkārsi random atradu neta. 6.neapšaubami star wars es uz tiem ari mazliet ķerts.. 7.tapēc ka iepatikās lai cik divaini nebūtu tādam veprim ka man tas iepatikās ja godīgi nekad nebutu domājis ka man tadas patiks. man iepatikāts tas ka ainavas dažās animes ir tieām sakistais, laba mūzika, + vel man tiegan labi iet pie sirds japaņu valoda. kautkad deretu sakt macīties ar. dažreiz šķiet ka esu piedimis nepareizaja valsti jo lat val nam pašam riebjas. to gan es lāga nesaprotu jo esu tirasinu letiņšs ![]() 8.15 9. es esu tizlu jautājumu uzdeveju karalis mani topiki parasti ir galīgi garam ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 13:05 |