QUOTE (ShinChan @ May 18 2004, 10:56 AM) | QUOTE (Yume @ May 18 2004, 09:15 AM) | jap, jādzīvo pēc principa, vienreiz vaig izmēģināst visu. |
Sjai atzinjai es taa kaa nevareetu piekrist ("kaapeec" laikam iipasji paskaidrot nevajag). Proatms, ja sjaada brauciena meerkjis nav vien mangu iepirksjana, bet arii pasaules apluukosjana, tad tas ir tikai atbalstaami, lai gan man nepatiik nodarboties ar lietaam, paar kuraam man nav kontrole (brauciens ar stopiem un guleesjana hvz kur ir dazjas no taam). Ai, labi neklausieties manii esmu vecs un sacjaaksteejis konservatiivs vecis, kas neko nesaprot no dziives priekiem |
Man par tevi bija radies savaadaaks iespaids... Vispaar gan es pats arii neesmu nekaads "Jee - tik uz prieshu!" cilveeks.  Parasti esmu ljoti nopietns, izvairos no nepaziistamaam dziives situaacijaam, bet visu laiku iekshaa njurd tieksme, veelme, griba dariit taadas un shitaadas lietas, liidz uznaak briidis, kad maisam gals valjaa, un notiek traku lietu dariishana. Un peec tam varu domaat: "Vai tad nu vajadzeeja gluzhi taa dariit? Nav par traku? Kaut nebuutu taa dariijis...", bet zem visapzinaataakaa apzinjas slaanja, kursh man shitaa liek domaat, atrodas slaanis, kursh saka: "Nu bet kruti tachu bija  ", un taapeec es nekad buutiibaa neveelos, lai to trako lietu nebuutu dariijis. Pats fakts par to, ka nekad neko nenozheelo, vairo tieksmi izmeegjinaat citas lietas veel un veel, lai peec iespeejas pietuvotos nozheelas robezhai.
--------------------
Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate. Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis.
|