![]() |
![]() |
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
Pats būšu tik rīt bet nu jau dzirdu labas atsauksmes...
Šodien redzēju Chibi ar Yumi pa TV zootropā... Bija labi, pat pamanīju ka blakusēdošais cilvēks ar intresi klausījās kurš nemaz animi neskatās.. -------------------- |
![]() ![]() |
aivvv |
![]()
|
![]() weirdo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 505 Joined: 18-September 04 From: patiess pokemonu pavelnieks un kurbijkurnes fans ![]() |
es ar biju ieskrejis un pats uzskatu ka piedereeju cospleijeriem ha ha ha
![]() un varu teikt taa dariit nebija nekaa ja tev nebiija gadienaa totaali biezs macinnss jo animes jau drossi vien ruleeja visur vazaajaas kospleijeri taccu taa iisti man patika tikai ccetri cosplayeri reswpektiivi ccibii un trakais cars nezinu kaa vinnu te sauc ja vinnss te vispaar ir jo tie abi bija edi he he lielais un mazais eds un tad veel protams ruleeju es kaa pokemonu pavelnieks ar savu pokemonu (labi tas kainda joks he he) bet to neviens nepamaniija gandriiz taccu kopbildee es kaukaadaa traapiiju ![]() -------------------- ![]() best anime ever ;) nedraazies pa labi un pa kreisi ja nespeej ar to sadziivot... miili savu dibenu un vinnss miilees tevi un tas nekas ka mans dibens vienalga ir smukaaks par taveejo he he |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 21:41 |