![]() |
![]() |
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
Pats būšu tik rīt bet nu jau dzirdu labas atsauksmes...
Šodien redzēju Chibi ar Yumi pa TV zootropā... Bija labi, pat pamanīju ka blakusēdošais cilvēks ar intresi klausījās kurš nemaz animi neskatās.. -------------------- |
![]() ![]() |
sandzi |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 355 Joined: 27-January 05 From: purv4iks ![]() |
es noskatijos Piecu planētu varoņi .. Five Star Stories
filma bija normala bet man tu bija tada garlaiciba jo es nevienu nepazinu tatad mans secinajums man bus ar kadiem 10 otaku cilvekiem labi jaiepazistas un loti atri lai vairs nebutu man tu tads pazors kas gaja un to filmu gan jau mani redzeja es biju balta dzemperi ar kapuci man blakus staveja divas vecenes roza bluzes filmas smiekligaka vieta bija tu kur vini piedzeras un realaka kur paradijas zelta motorheds filma bija forsa es gribeju aiziet uz nindzas manuskriptu bet to jau es biju redzejis pirms kada puss gada un kospleij bija reals bet kas tas bija par siko kurs tur visiem ar to koka zobenu sita labas festivals bija un jau ar nepacietibu gaidu nakoso anime sapulci vai festivalu un zimejumi bija ari labi un tagad man liekas kad pietiks drukat jo es jau kadas 5 min drukaju Bye |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 21:48 |