![]() |
![]() |
TheBadEdd |
![]()
|
![]() The One ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 254 Joined: 13-March 04 From: Latvia ![]() |
Kas ir manga?!
![]() ![]() -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Yume, es nemaz necenshos izteeloties, cik trakas lietas tu esi dariijusi. Es necenshos saliidzinaaties, apzinos, ka nevareeshu to dariit. Mana nelaime ir taa, ka atshkjiriibaa no ShinChan, kuram ir aciimredzot paveicies ar draugiem, nav izdevies iepaziities ar cilveekiem, kuri buutu traku lietu dariitaaji (varbuut iemesls ir mana dziljos laukos pavadiitaa beerniiba, kur draugu izveele nav iipashi plasha). Tas arii ir iemesls, kas mani attur no ljoti traku lietu dariishanas - ja nu neviens neuzvedas taa, kaa es tagad uzvedos, tad kur nu uzvesties veel trakaak (pasaules pienjemtaas uzvediibas normas mani maitaa). Nespeeju atkauties no domaam par to, ko vien vareetu dariit, bet vienam garlaiciigi - visi atbild: "Kas, tu normaals esi?" Vieniigais, kursh reizeem ir gatavs piedaliities trakos pasaakumos, ir mans mazais braalis (un es ticu, ka driiz pienaaks briidis, kad pasaule arii vinju samaitaas, un vinjsh teiks: "Stulbas lietas tu dari..."). Nu redzi - es, piemeeram, nedaru trakas lietas, es daru stulbas lietas... kaa no kura redzes viedoklja. Aa, par pietikshanu - nekad nepietiek, vienkaarshi vienam negribas...
-------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 02:44 |