![]() |
![]() |
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
Pats būšu tik rīt bet nu jau dzirdu labas atsauksmes...
Šodien redzēju Chibi ar Yumi pa TV zootropā... Bija labi, pat pamanīju ka blakusēdošais cilvēks ar intresi klausījās kurš nemaz animi neskatās.. -------------------- |
![]() ![]() |
Tador |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 699 Joined: 20-October 04 ![]() |
njamm... piekriitu Alt...
principaa mani arii pabesiija voicovers, bet nu es pats LJOTI labi zinu, ko noziimee tehniskas un citaadas probleemas *hehe* bet nu jaasaka ka gods godam. ehhh... shoriit pamodos, paskatijos uz zobenu un noleemu, ka man viss shis saulainais laiks ir vienaldziigs, jeb pat peleeks... fests, kur esi Tu??? P.S. Ko tik agri dari augshaa, Alt? |
alt |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 607 Joined: 19-February 04 From: Oddworld ![]() |
QUOTE(Tador @ May 24 2005, 06:35) njamm... piekriitu Alt... principaa mani arii pabesiija voicovers, bet nu es pats LJOTI labi zinu, ko noziimee tehniskas un citaadas probleemas *hehe* bet nu jaasaka ka gods godam. ehhh... shoriit pamodos, paskatijos uz zobenu un noleemu, ka man viss shis saulainais laiks ir vienaldziigs, jeb pat peleeks... fests, kur esi Tu??? P.S. Ko tik agri dari augshaa, Alt? uz Liepaaja jaabrauc sorr ka es iisteniibaa te taa sabraustiijos, bet nu ![]() Es tieshaam uzskatu ka shaadus paarmatumus ir veerts izteikt kad organizatoriem buus daudz plashaaka pieredze saadu pasaakumu organizeeshanaa, un reaalaakas iespeejas atrast kopromisu shajaa valodu jautaajumaa, meerkjauditorija ir pietiekami dazjaada gan vecuma gan vadodu zinaashanas jomaa.. es par ideaalu atziistu japanese vs english subs.. daudziem tas neiet pie sirds ![]() -------------------- "nav runaashanas ar durikiem, nav alus" © Kaarklinjsh
![]() http://otaku.lv/uploads/20080226_831_2006-10-31.gif |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 21:47 |