![]() |
![]() |
Tador |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 699 Joined: 20-October 04 ![]() |
njaa... shodien peec 10 minuuteem saakas afterparty/church dzimene melnajaa kakjii liivu laukumaa.
ja kas zvanat (9432889) |
![]() ![]() |
ETM |
![]()
|
![]() Very Old Fart ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: 40K Posts: 1177 Joined: 20-January 05 From: Man pajāt ![]() |
Nu es ar oficiaali esmu pieceelies, aizvilcies liidz veikalam, atvilcies atpaklaj, paeedis un saacis lasiit forumu. Vakar bija pavisam jauki un dereetu shitaadas paseedeeshanas atkaartot. Iespaidi vistielabaakie.
-------------------- Because i can!
|
alt |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 607 Joined: 19-February 04 From: Oddworld ![]() |
QUOTE(ETM @ May 25 2005, 08:49) Nu es ar oficiaali esmu pieceelies, aizvilcies liidz veikalam, atvilcies atpaklaj, paeedis un saacis lasiit forumu. Vakar bija pavisam jauki un dereetu shitaadas paseedeeshanas atkaartot. Iespaidi vistielabaakie. juus ko tur visi apdzeeraaties tad kad es IZLIJU... sasushkji taadi ![]() // tas nekas ka man njepolozjeno// -------------------- "nav runaashanas ar durikiem, nav alus" © Kaarklinjsh
![]() http://otaku.lv/uploads/20080226_831_2006-10-31.gif |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 13:27 |