![]() |
![]() |
Tador |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 699 Joined: 20-October 04 ![]() |
njaa... shodien peec 10 minuuteem saakas afterparty/church dzimene melnajaa kakjii liivu laukumaa.
ja kas zvanat (9432889) |
![]() ![]() |
ETM |
![]()
|
![]() Very Old Fart ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: 40K Posts: 1177 Joined: 20-January 05 From: Man pajāt ![]() |
Vai tad nu jau tas, ka esmu pieceelies, bijis uz veikalu un paeedis no riita, noziimee, ka esmu ieprieksheejaa vakaraa apdzeeries? Es nestriideeshos par to vai tas bija vai nebija, bet gan par to, ka tas NAV izsecinaams no mana ieprieksheejaa posta, taapeec uzskatu par nepareizu komenteet tieshi manu ieprieksheejo postu ar shaadiem vaardiem.
Un peec labaakajaam tradiicijaam: PEACE! -------------------- Because i can!
|
alt |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 607 Joined: 19-February 04 From: Oddworld ![]() |
QUOTE(ETM @ May 25 2005, 09:00) Vai tad nu jau tas, ka esmu pieceelies, bijis uz veikalu un paeedis no riita, noziimee, ka esmu ieprieksheejaa vakaraa apdzeeries? Es nestriideeshos par to vai tas bija vai nebija, bet gan par to, ka tas NAV izsecinaams no mana ieprieksheejaa posta, taapeec uzskatu par nepareizu komenteet tieshi manu ieprieksheejo postu ar shaadiem vaardiem. Un peec labaakajaam tradiicijaam: PEACE! dooh.... tu biji peedeejais... atradis par ko suudzeeties :/ -------------------- "nav runaashanas ar durikiem, nav alus" © Kaarklinjsh
![]() http://otaku.lv/uploads/20080226_831_2006-10-31.gif |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 13:23 |