![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
anishuara |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 614 Joined: 11-February 05 From: somewhere deep inside ![]() |
karo4e ta ja kads sez mica un vinjam nav ko darit tad man ir kanals kura tiks runats par anime... #ani
![]() ![]() ![]() -------------------- |
![]() ![]() |
bubu |
![]()
|
Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 526 Joined: 24-January 05 From: Rīga ![]() |
Nekorekti pateici. Nav jāsēž mIRC'ā, lai varētu tikt tajā #ani Bet gan IRC'ā. mIRC ir tikai viens no daudzajiem IRC klientiem. Es piem nekad neesmu lietojis mIRC'u, bet gan citus klientus.
|
anishuara |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 614 Joined: 11-February 05 From: somewhere deep inside ![]() |
QUOTE(bubu @ May 25 2005, 12:54) Nekorekti pateici. Nav jāsēž mIRC'ā, lai varētu tikt tajā #ani Bet gan IRC'ā. mIRC ir tikai viens no daudzajiem IRC klientiem. Es piem nekad neesmu lietojis mIRC'u, bet gan citus klientus. tu ari neesi konkrets.... es teicu ja kads sez mirca .... tad var ieiet kanala #ani... ta ir briva izvele.... -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 08:38 |