![]() |
![]() |
Tador |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 699 Joined: 20-October 04 ![]() |
njaa... shodien peec 10 minuuteem saakas afterparty/church dzimene melnajaa kakjii liivu laukumaa.
ja kas zvanat (9432889) |
![]() ![]() |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
Taa ir kad atnaak un sadzer labaa kompaanijaa
![]() Chibi, tu iepazini manu ko? tev laikam par daudz ticis ![]() Jaa, uzhavas alus uz goda. Iedams maajaas risinaaju filozofiskas paardomas par to kapeec ar alkohola devu organismaa vairs nav auksti. Cieniigs temats ko var likt uz goda pjedestaala blakus mazdas akumulatoru probleemai 80. gados u.c. 'Dainas shova' tematiem, par kuriem jaarunaa. Neaizmirsiisim mazgadiigo prostituuciju deelj beerniibas dienu kropluma. 'Dainas shova' Nagla ![]() Jaa un es varu justies pilniigaaks- esmu nodevis taalaak maakslu speeleet MTG ar sarkano deku Janchux'am, kursh diemzheel tomeer bija spiests piekaapties Chibi paraziitu armijai... (sheit labaak buutu teikt "Chibi piestaavosho insektu armijai".) Neizpaliek lieliskaa diskusija ar Tador, kursh mani nekrietni nosauca par GAF (Gay Ass Fagot). Jaasaka- diemzheel, ka tomeer tadors nodevaas manis apvainoshanai nevis augstaako teemu paarsprieshanai un daamas izklaideeshanai (vai ta aizgaaja ar pusdienaas? ![]() Un nezinu vai buutu ieradies, ja Tadors man nebuutu teicis, ka uzsaukshot man alu. Neapshaubaami, patiesiiba tika sagroziita ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 13:28 |