![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
deleted-ray |
![]() ![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 0 Joined: 14-June 04 ![]() |
Tātad, te būs viens no maniem ... topikiem. Sagribējās te uzzināt kaut ko vairāk par saviem draugiem animistiem (animāļiem
![]() Tātad, es sākšu. Nepatīk basketbols (galvenais iemesls, ko esm nesen atklāju ir tas, ka man bumba nu nekādīgi nelido grozā). Patīk - futbols (īpaši kad savēji salasās), teniss (sāku spēlēt (un iepatikās) pēc vienas animes skatīšanās ![]() Protams, visi sporti ir amatieru-draugu līmenī, taču galvenais ir izklaidēties. Tenisu un galdatenisu cenšos spēlēt 1x nedēļā. P.S. lūdzams nedzēst šo topiku ārā, kā tas notika ar vienu citu, kurš pazuda līdz ar galiemj ![]() Paldies par sapratni!!! |
![]() ![]() |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Ritenjbraukshana. Vislabaak ir ar "krieviniekiem", jo tad labi juut kalnus. Nekas nav labaaks kaa dziities pa mezha trasi, kuras gala rezultaatu neviens nezin, iebraukt sveshaa chuhnjaa noskatiities uz vieteejiem purniem pie vieteejaa veikalinja, beegt no traka sunja...
Patiik uzspeeleet futbolu mazaa sastaavaa uz vieniem vaartiem. Preciizaak: mazaak skrieshana, vairaak haljavas, vairaak spershanas pa kaajaam. Aa, patiik arii paspaardiit blukjiiti (nekaadi joki, kaajas atdauza pamatiigi). Basketbolu nespeeleeju. Nav prasmes un laukos nav kur. Galda teniss patiik. Paaris reizes gan tikai speeleets. Diemzheel, teniss=dzershana=peec sesijas. Kaadreiz man patika "chakareet bobi", tomeer bobi mees salauzaam un jaunu nevar atrast. Pietiekami izpluudu? Aa, ir veel taadi sporta veidi kaa - zaales pljaushana (obligaatais), siena vaakshana (ja ir veelme). Nupat kaa bija kartupelju staadiishana (garlaiciigs sporta veids). P.S. Vieniigais, ar ko no shiem sporta veidiem esmu nodarbojies profesionaali, ir zaales pljaushana. -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 14:39 |