![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
deleted-ray |
![]() ![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 0 Joined: 14-June 04 ![]() |
Tātad, te būs viens no maniem ... topikiem. Sagribējās te uzzināt kaut ko vairāk par saviem draugiem animistiem (animāļiem
![]() Tātad, es sākšu. Nepatīk basketbols (galvenais iemesls, ko esm nesen atklāju ir tas, ka man bumba nu nekādīgi nelido grozā). Patīk - futbols (īpaši kad savēji salasās), teniss (sāku spēlēt (un iepatikās) pēc vienas animes skatīšanās ![]() Protams, visi sporti ir amatieru-draugu līmenī, taču galvenais ir izklaidēties. Tenisu un galdatenisu cenšos spēlēt 1x nedēļā. P.S. lūdzams nedzēst šo topiku ārā, kā tas notika ar vienu citu, kurš pazuda līdz ar galiemj ![]() Paldies par sapratni!!! |
![]() ![]() |
X_Kamui |
![]()
|
![]() CLAMP Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1352 Joined: 17-November 04 From: Дома... ![]() |
Hihi futbols man patik vislabak, no visiem sporta veidiem....... super!!!
![]() nu un gandriz katru svetdienu naku to spelet ar draugiem gigigi...... ![]() ![]() ![]() Basketbols....... nu ta....... spelet var ![]() ![]() laikam tapec ka neprotu hokeju spelet...... -------------------- ![]() "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
QUOTE(-Kai- @ May 26 2005, 15:28) ![]() ![]() nu un gandriz katru svetdienu naku to spelet ar draugiem gigigi...... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Basketbols....... nu ta....... spelet var ![]() ![]() laikam tapec ka neprotu hokeju spelet...... ![]() OMFG! Visu paaremocionaalo postu paraugu paraugs. Taadus postus vajadzeetu izskaust kaa sugu! Tos lasiit ir kaa skatiities reklaamas - kaut kaads raibs murgs, no kura gruuti saprast jeegu. Kai, luudzu, labojies! -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
X_Kamui |
![]()
|
![]() CLAMP Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1352 Joined: 17-November 04 From: Дома... ![]() |
edg
Hihihi.... tu doma to smailiku daudzumu ![]() -------------------- ![]() "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 14:41 |