![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() |
Tador |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 699 Joined: 20-October 04 ![]() |
Esmu daudz ko redzeejis, bet Saikano mani iespaidoja visvairaak.
Es ljoti visiem iesaku dabuut un noskatiities, jo tas tieshaam ir to veerts. (Jaaskataas viss vienaa raavienaa, jo taa rodas vislabaakais efekts) *hehe* Ja kaads ir redzeejis un var teikt kaadu labu vaardu, piebalsojiet. ![]() |
![]() ![]() |
bypass |
![]()
|
Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 268 Joined: 22-September 04 ![]() |
QUOTE ka tik konkreeta vecuma/personiibas cilveeki i piemeerotaaki lai vadiitu/apguutu konkreetas kiberneetiskas iekaartas Standarta variants. Drausmīgi neloģisks un nepraktisks. Es domāju, ka būtu gan atraduši labāku kandidātu un vismaz turējuši viņu grožos nevis laiduši pa brīvo.QUOTE un kaapeec ne tragjeedijas? vismaz man draamas saista vairaak nekaa sensless komeedijas. Drāmām nav ne vainas, bet tas veids, kā Saikano panāk savu mērķi ir stipri muļķīgs. Salīdzināt nevar ar to, kā tas tika pasniegts iekš to "grave of the fire flies".QUOTE teeli ar nepilniibaam imho speej daudz vairaak piesaistiit / likt just liidzi .. domaaju, ka kaareiz uber menschen es neveeleetos redzeet. pietiks kaarteejo supermenju reinkarnaaciju. Nu, jā. Šoreiz galv. tēli, dotais pāris ir nevis vienkārši ar nepilnībām, bet gan kaitinoši un viņu attiecības ir, erm, nereālistiskas.QUOTE vienkaarshi teu nau svariigas lietas kas zuud dubos Nosauc, jel, ko es zaudēju oriģinālajā-kastā, ja es no viņa nemazdruski nesaprotu. Un man liekas muļķīgākais arguments, ko var minēt par labu subiem ir "iemācīsies japaneasy" ![]() Bet, labi, Saikano man vairāk patika nekā nepatika. Es tikai minēju prasītās nepilnības. ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 20:42 |