![]() |
![]() |
aya-angel |
![]() ![]()
|
![]() chibi tenshi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 738 Joined: 4-May 04 From: Zoļiks foreva!!! :D ![]() |
Nu tad taa, vai kaads ir tik pat loti, cik es noilgojies peec muusu sestdienu tusiem???????????????????????????????????????????
LOTI GRIBEETOS TUSU NOORGANIZEET RIITDIEN, 28. MAIJAA!!!!!! NEMOT VEERAA ARII TO, KA LIJJUCIM TRESHDIEN BIJA DZIMSHANAS DIENA, MEES VAREETU TO PIE REIZES ARII NOSVINEET!!!!!!!!!!!!!!! ![]() -------------------- Beauty is where you do not expect it.
So open your eyes and look carefully. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Lija |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 761 Joined: 22-March 04 From: look behind you... maybe i`m there? ![]() |
whiiii, tauta, Lija ir atgriezusies pie civilizācijas!!! ---->pie interneta!!!!
Tātad, gribu izteikt publisku paldies vissiem vissiem, kuri mani ar ādām pūlēm sameklēja un informēja par strelku... ![]() Strelka bija super, pat es ar savām augstpapēdenēm iemēģināju ar kociņiem pabakstīties.. ![]() gomen, Hikaru, es tev laikam pamatīgi pa plecu ievilku.. ![]() Aya, zēl gan ka tu netiki, tik sen neredzēts cilvēciņš... ![]() ![]() ETM, man liekas, ka pie tevis atstāju to metālapstrādes grāmatiņu... Lūūūūūdzu, next reizē paņemsi līdzi????? ![]() QUOTE(Ray @ May 28 2005, 20:02) A, kas tur tāds īpašs... XD tikai nenormāli lipīgs.. sugoii, sugoii!!!!! civilie gan baigi brīnās par šo vārdu salikumu..... sestdien nakts tusā vien kādi pieci civilisti paprasīja šo vārdu skaidrojumu... ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 11:21 |