![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Usagi |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Man ir kaads atgadiijums ar veestures skolotaaju(proteezi). Kaarteejaa garlaiciigajaa veestures stundaa, mums bija jaaizlasa texts (3 A4 formaata lapas). Protams tas texts bija galiigaakais murgs, jo no vinja neko nevareeja saprast. Man apriebaas lasiit un uzliku proteezei uz kreesla kozleni(es seezhu 1 solaa). Protams, vinja bija tik stulba, ka nepaskatiijaas, kur seezhas un ieseedaas
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
rebel |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 447 Joined: 7-February 05 From: artifical life ![]() |
nju,tas warbuut naw weic,kaa izwest skolotaaju,bet smiekliigs atgadiijums,manliekas..tikko 7taas klases saakumaa,wisiem skola weel nepaziistama,taapat arii stundu saraxc un telpu sadaliijums. angljuwal. gadriiz wisa grupa ienaak kabinetaa,kuraa stunda bija ieprieksheejaa dienaa,apseezhaas un saak laimiigi pljaapaat un aspriest shakiras plakaatu,beigaas nonaakot liidz teletuubijiem..wiss jaw buutu labi,tikaj skolotaaja kaa neparaadaas,taa neparaadaas.. arii dazhi citi skoleeni 'naw ieradushies uz stundu'.. kad bija pagaajis krietns lajcinsh,saaka rasties kaadas ajzdomas,shaubas.. tad nju kaac ieskatiijaas stundu saraxtaa,kur,kaa izraadaas - noraadiic pawisam cits kabinec! taa nju mees bijaam apmeeram pusi no maaciibstundas noseedeejushi sweshaa kabinetaa apspriezhot teletuubijus un paarrunaajot redzeeto seeriju notikumus..
-------------------- it's never too late to start wasting your life...
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 12:57 |