![]() |
![]() |
aya-angel |
![]() ![]()
|
![]() chibi tenshi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 738 Joined: 4-May 04 From: Zoļiks foreva!!! :D ![]() |
Nu tad taa, vai kaads ir tik pat loti, cik es noilgojies peec muusu sestdienu tusiem???????????????????????????????????????????
LOTI GRIBEETOS TUSU NOORGANIZEET RIITDIEN, 28. MAIJAA!!!!!! NEMOT VEERAA ARII TO, KA LIJJUCIM TRESHDIEN BIJA DZIMSHANAS DIENA, MEES VAREETU TO PIE REIZES ARII NOSVINEET!!!!!!!!!!!!!!! ![]() -------------------- Beauty is where you do not expect it.
So open your eyes and look carefully. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Lija |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 761 Joined: 22-March 04 From: look behind you... maybe i`m there? ![]() |
QUOTE(+Chibi+ @ May 30 2005, 09:57) Mjā, Lija Kloda Batista Šardēna Le Bul De Zira, es tā apvainojos, kad uzzināju, ka tu manu dievīgi noderīgo grāmatiņu esi aizmirsusi pie ETM.. ai, kā redz tu i netaisies man ne māju, ne jaunu automail taisīt! PhE! ![]() nē, CHIBI!!!!!! NĒ!!!! NEDARI TĀ!!!! *raud gaužas asaras un mēģina ielīst kušetītē* es tev uztaisīšu automailu gan kājai, gan rokai, gan galvai... pat papildus skrūvītes ieskrūvēšu.... ![]() QUOTE(Hikaru @ May 30 2005, 12:28) QUOTE(Lija @ May 30 2005, 09:43) Nē, nekas nebija. Tas bija maigs pieskāriens. ![]() gomen, Lija, ka es pa tevi vairakas reizes trāpīju (Centos, cik maz varēju). Ļoti atvainojos, ka tevi uzvarēju. ![]() he,he,he es jau jutu, ka tu tā pavieglāk ar mani, tā starp citu, itkā pavicinājies... ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 14:49 |