![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Usagi |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Man ir kaads atgadiijums ar veestures skolotaaju(proteezi). Kaarteejaa garlaiciigajaa veestures stundaa, mums bija jaaizlasa texts (3 A4 formaata lapas). Protams tas texts bija galiigaakais murgs, jo no vinja neko nevareeja saprast. Man apriebaas lasiit un uzliku proteezei uz kreesla kozleni(es seezhu 1 solaa). Protams, vinja bija tik stulba, ka nepaskatiijaas, kur seezhas un ieseedaas
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
GunMetaL |
![]()
|
![]() hentai lion ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 666 Joined: 28-January 05 From: ZAFt headquarters ![]() |
viens smieklīgs atgadijums gadijās kārtēja latviešu valodas stundā. kad kaitinot vienu klases biedreni aiju dalijām viņas somas saturu pa klasi. (zinu tas ir nežēlīgi bet tāda tā skola ir). vārd sakot gad viņa mēģināja man atņemt savu fizikas grāmatu precīzāk būt bijis teikt izraut no rokām. un netālu gadijās ari latviešu valodas u4ene(tik drausmīgu radijumu jūs vel redzējuši nesat). kad es roku rāvu atpakaļ un ari dzen izrāvu grāmatu aijai no rokām. gadijās trāpīt u4enei pa deniņiem
![]() ![]() p.s es izdariju to ko visa klase jau sen bij girbējusi ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20 July 2025 - 03:08 |