![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Usagi |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Man ir kaads atgadiijums ar veestures skolotaaju(proteezi). Kaarteejaa garlaiciigajaa veestures stundaa, mums bija jaaizlasa texts (3 A4 formaata lapas). Protams tas texts bija galiigaakais murgs, jo no vinja neko nevareeja saprast. Man apriebaas lasiit un uzliku proteezei uz kreesla kozleni(es seezhu 1 solaa). Protams, vinja bija tik stulba, ka nepaskatiijaas, kur seezhas un ieseedaas
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
Mums fizikas skolotaajam kljuchka ir Hitmans
![]() Nevaru nepastaastiit par muusu briinishkjiigo kjiimijas skolotaaju. Vinja mums visu pagaajusho gadu krita uz nerviem ar savu nicinosho attieksmi, tad nu vienu dienu es tieku izsaukts pie taafeles un man nu tagad jaaraksta kautkaads baigais uzdevums. Rakstu rakstu, uzrakstu visu nepareizi (neesmu nekaads kjiimikjis). Shii man uzreiz virsuu kaa izsalcis vilks: "tas ir NEPAREIZI! Kas tu par viirieti, ka nevari tik mazinju un vieglu uzdevumu atrisinaat!" Es nu vairs nevareeju tureeties peec shitaa teksta, es pazinjoju: "Piedodiet man skolotaaj, man veel augt liidz taadam iistam viirietim kaa juus!" Shii nu baigi apvainojaas un gadaa izlika 2, bet tas bij to veerts, peec shii atgadiijuma visa skola vinju sauc par iistu viirieti ![]() Cheers! |
Usagi |
![]()
|
Unregistered ![]() |
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 12:56 |