![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Usagi |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Man ir kaads atgadiijums ar veestures skolotaaju(proteezi). Kaarteejaa garlaiciigajaa veestures stundaa, mums bija jaaizlasa texts (3 A4 formaata lapas). Protams tas texts bija galiigaakais murgs, jo no vinja neko nevareeja saprast. Man apriebaas lasiit un uzliku proteezei uz kreesla kozleni(es seezhu 1 solaa). Protams, vinja bija tik stulba, ka nepaskatiijaas, kur seezhas un ieseedaas
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
GunMetaL |
![]()
|
![]() hentai lion ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 666 Joined: 28-January 05 From: ZAFt headquarters ![]() |
aaa atcerējos vel pāris atgadijumus
pirmais vel šinī gada. vardsakot fizika gada noslēguma kontriķis vispār tīti normāls un viegls bet pēdejie divi uzdevumi murgs. Tad arī sākas labākais. nosākuma mēs tur 4akarējam savu formulu lapiņu un vaidējam ka nav iespējams tu kautko izdarīt. mans klases biedrs artis jau pabeidzis un tos divus uzdejumus atstājis neizpildītus un aiziet prom. tad no blakus sola mārtiņs mans draugs kuram arī galva jau sāpēja no tiem diviem uzdevumie ar tadu tekstu. vāks ku te ir karsti es pārsēdīšos pie loga. un pārcēlas pie manis tad sākas kooperatīvais darbs kura laikā mēs skaļi pa klasi bļaustijāmies viens otru lamājot pa to ka kārtēja uzdevuma risināšanas mēģinājusmir izgāzies. pa to uz4en tiesa tikai skaļi uzbļāva. pēc tam es izvilku no somas kladi un sāku meklēt kādu lidzīgu uzdevumu kas būtu daudz maz pareizs. laiīgā kārta izdevās atrast tādu pašu uzdevumu kads ir ko0ntriķi. ironiski vaine? visu laiku kad rakstijām no klades mēs nežēlīgi rēcam nezik kapēc bet rēcam un ļauni. u4ene gan nevarēja saprast kada lekme mums piemetusies. kad bijām visu norakstijuši mēs mierīgi nodevām. bet šitā ir vislabāka no visām špikošanām kas jebkad mana klasē veikta. turklāt ja u4ene būt nākusi klāt prieki būtu bijuši mazi ![]() ![]() un vel kad gāju sestaja klase. ka zinām tad sākas krivu un vācu valodas . un bij atsūtīta u4ene kas tiko beigusi tikai mācīties haoss bij nežēligs un4eni ignorēja un nolamāja brīnos kā viņa izturēja to gadu. nākamaja gadā viņa šaja skola vairs nemācija vel joprojam tiek spriests ka tik mūsu klase nav vi''u pa taisno uz psiheni aisūtijusi arstēt nervus mūsu klase vispār izceļas ar to ka ignore u4ikus un acu priekša tos nolamā ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 12:57 |