![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Usagi |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Man ir kaads atgadiijums ar veestures skolotaaju(proteezi). Kaarteejaa garlaiciigajaa veestures stundaa, mums bija jaaizlasa texts (3 A4 formaata lapas). Protams tas texts bija galiigaakais murgs, jo no vinja neko nevareeja saprast. Man apriebaas lasiit un uzliku proteezei uz kreesla kozleni(es seezhu 1 solaa). Protams, vinja bija tik stulba, ka nepaskatiijaas, kur seezhas un ieseedaas
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
-kumori- |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 322 Joined: 5-February 05 From: 【 My Own Paranoia 】 ![]() |
*ghm* Man ari tipo kaut kas tamlidzigz ir atgadijies... Itka beigta 10. klase [ceru dazhas labas skolotajinas aizmirsis par maniem izdarijumiem] ...
Mums skola ir piespiedu kartas koris... U4ene norm... tikai par sevi pastavet nemak... Viegli ietekmejama... Un vinai atmina kaut ka pieklibo. Katru reizi, kad vina nosauc, kas ir stunda, vienmar mani neatpazist un nosauc cita varda... zb man tas... Itka visu gadu vinai kritu uz nerviem. 2. semestri vina vel joprojam nezinaja manu uzvardu, kur nu vel vardu... Un ta 1 dienu, atkal koris, u4ene censhas vadit musu aptrakusho kori, un mana draudzene sak briesmigi smieties [ es vinai prikolus stastiju]. Skolotaja uzreiz dusmas sauc :"kas te ardas? vai tiesham nevar respektet parejos dziedatajus!!?" Pieiet pie draudzenes, un vinai jau ta vaja atmina, prasa ka draudzeni sauc... A vina tada gudra atradusies, pateica :"neteikshu. Jums tas nav jazina. jums bus vien labak." Ta saka, vismaz centas, ardities. Sak domat ka tad vinu isti sauc... vina skatijas apkart un, domaju skatijas uz draudzeni, un nosauca manu vardu... Es uzreiz, nez, kas man bija uznacis... Laikam besis, ka mani jauc ![]() Un ir vel 1... Gada beigaz... Nesekmiba draud kimija, es eju uz konsultacijam raxtit neraxtitos K.D. citadi izgazishos... Protamz, musu skola kimijas konsultacijas ir visapmekletakaz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gada beidzot man jau bija ceriba, ka bushu nesekmiga... A TA MAN 4 IZLIKA! Un ka par brinumu, pedeja K.D. , to kuru raxtiju, dabuju 5 ... Tatad var secinat, ka es -pilniga idiote- varu iegrust skolotaju tadas dusmas, ka vina mani censhas iegazt... Vina mani centas sakaitinat, bet nesanaca ![]() Ja gribi iegazt u4eni... To vien dari ka SMAIDI!!!! ![]() P.S. Es ar prieku gaidu nakamo sadarbibas gadu ar kimijas skolotaju... ![]() -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 12:58 |