![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Usagi |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Man ir kaads atgadiijums ar veestures skolotaaju(proteezi). Kaarteejaa garlaiciigajaa veestures stundaa, mums bija jaaizlasa texts (3 A4 formaata lapas). Protams tas texts bija galiigaakais murgs, jo no vinja neko nevareeja saprast. Man apriebaas lasiit un uzliku proteezei uz kreesla kozleni(es seezhu 1 solaa). Protams, vinja bija tik stulba, ka nepaskatiijaas, kur seezhas un ieseedaas
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
baseboalbatboy |
![]() ![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 29-October 04 ![]() |
Klasika-
-Skolotāj man vajag uz tualeti! -Aizej. -*Aizbigī uz kafūzi* P.S. Rīt uzrakstīšu vēl kautko tagad jādomā par gulēšanu. -------------------- Kill the Spiders...To save the butterflies ....
It's rational until you realize that by striving for it,you become a spider yourself. . . ![]() No Place To Hide, No Beginning No End, No Time No Future, No Virtue No Vice, No Place For Heroes, No Time For Heroes, No Place In Time, No Time To Die, No War For Snake, Some Legends Must Die.....some must live. |
-kumori- |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 322 Joined: 5-February 05 From: 【 My Own Paranoia 】 ![]() |
QUOTE(baseboalbatboy @ May 30 2005, 22:39) Klasika- -Skolotāj man vajag uz tualeti! -Aizej. -*Aizbigī uz kafūzi* P.S. Rīt uzrakstīšu vēl kautko tagad jādomā par gulēšanu. Musu skola tas vairs cauri neiet... Direne tagad iet katru stundu est... CIK VAR RIT!!!!???? Mes vienigaiz varam no stundam aiziet... Vidusskola nav obligata ![]() -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 12:58 |