![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Usagi |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Man ir kaads atgadiijums ar veestures skolotaaju(proteezi). Kaarteejaa garlaiciigajaa veestures stundaa, mums bija jaaizlasa texts (3 A4 formaata lapas). Protams tas texts bija galiigaakais murgs, jo no vinja neko nevareeja saprast. Man apriebaas lasiit un uzliku proteezei uz kreesla kozleni(es seezhu 1 solaa). Protams, vinja bija tik stulba, ka nepaskatiijaas, kur seezhas un ieseedaas
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Kagome |
![]()
|
![]() Fire Rose ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 588 Joined: 19-March 05 From: guarding Hell's gates ![]() |
MIMI, tava kiimijas uchene atgaaina muusu fizikas ucheni, vinja arii mums brauc augumaa par katru siikumu, piemeeram, par to, ja klade nav ideaalaa kaartiibaaa, saak breekt:"kaapeec nevarat sakaartot kladi, fizikas kladei jaabuut ideaalaa kaartiibaa!" vienkaarshi necieshama uchene
![]() -------------------- |
-kumori- |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 322 Joined: 5-February 05 From: 【 My Own Paranoia 】 ![]() |
QUOTE(Kagome @ May 30 2005, 22:41) MIMI, tava kiimijas uchene atgaaina muusu fizikas ucheni, vinja arii mums brauc augumaa par katru siikumu, piemeeram, par to, ja klade nav ideaalaa kaartiibaaa, saak breekt:"kaapeec nevarat sakaartot kladi, fizikas kladei jaabuut ideaalaa kaartiibaa!" vienkaarshi necieshama uchene ![]() Kagome... Tikai tava u4ene noteikti, ienakot klase, nesaka :" JUS VISI ESAT IDIOTI! JUS ATKAL NEKO NEJEDZAT! ES JUMS VIEGLU TEMU STASTU, JA NESAPROTAT, TAD PASHI VAINIGI! ES JUMZ 2. REIZI NEKO VAIRS NESTASTISHU! IDIOTU BARZ!" Un ta tas iet katru stundu ![]() -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 13:01 |