![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Usagi |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Man ir kaads atgadiijums ar veestures skolotaaju(proteezi). Kaarteejaa garlaiciigajaa veestures stundaa, mums bija jaaizlasa texts (3 A4 formaata lapas). Protams tas texts bija galiigaakais murgs, jo no vinja neko nevareeja saprast. Man apriebaas lasiit un uzliku proteezei uz kreesla kozleni(es seezhu 1 solaa). Protams, vinja bija tik stulba, ka nepaskatiijaas, kur seezhas un ieseedaas
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
hehe, es te atmineejos veelvienu atgadiijumu ar muusu fizikji.
Shis te vienu stundu staav pie taafeles, kautko baigi ciitiigi raksta, klasee kapa klusums, visiem interesanti, ko vinjsh tur dara. Fizikjis: "taa, ja sheit ir 36/4 ir 9, nu jaa, labi, noaapaljojam -10. taaks, tur sanaak 2, 3-4-1-..." shajaa briidi fizikjis vienkaarshi panjem un iziet no klases. Bez vaarda minjas, vispaar nekas nenotiks- vienkaarshi panjem un iziet laukaa. Mees visi reecam liidz asaraam. Peecaak izraadijaas, ka vinjam mobilais zvanijis ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20 July 2025 - 05:21 |