![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
Šis shounen-ai ir kļuvis neapraxtāmi populārs..
![]() -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Hmm, njā, tās ausis katrs uztver savādāk. Anti, nez cik nu viņas ir nenopietnas, es viņas nezkāpēc uztveru pārnestā nozīmē, tas ir simboliskums, un manuprāt visai izdevies. Be tas tikai manuprāt.
Tasrp citu, kā bija ar yuri pēdējā sērijā? Zero ir dīvaini. ![]() -------------------- ![]() |
anti |
![]()
|
![]() Draņķītis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 922 Joined: 2-April 05 From: Latvija, Rīga ![]() |
QUOTE(Yume @ Jun 1 2005, 22:26) Hmm, njā, tās ausis katrs uztver savādāk. Anti, nez cik nu viņas ir nenopietnas, es viņas nezkāpēc uztveru pārnestā nozīmē, tas ir simboliskums, un manuprāt visai izdevies. Be tas tikai manuprāt. Tasrp citu, kā bija ar yuri pēdējā sērijā? Zero ir dīvaini. <_< Un, khe-khe, tās sarunas par pedofīliju mani vienreiz nodzõs līdz trakumam, man jau tā nelabi metās, no domas ka Ritsuka ir 12 gadus vecs. par tām ausīm - nēnu, zinu, ka simbolisms un tā; īpašu jēgu gan nesaskatu tajā, ka lūk, tagad visi zin, ka kāds zaudējis nevainību. ja vien, protams, tas nau domāts tikai tīri kā tāda ieiešana pieaugušo kārtā.. kā nu bij tas gudrais vārds - iniciācija, laikam. bet nu, man vienalga šķiet padīvaini. bet, lai jau ir. anime jau no tā saturiski sliktāka nepaliek. yuri 8ajā sērijā man galīgi nevietā. nu, c'mon, tā tak ir shounen-ai anime, nevis, nevis.. bwah. un par pedofīliju - nujā, bet tās jau tikai sarunas. pagaidām tās attiecības viņiem tik tiešām ir tikai platoniskas (awww) un tādas mīļas ;) kh, gan jau Soubi varēs pāris gadus pagaidīt, līdz Ritsuka sasniegs.. ē.. piemērotāku vecumu :] -------------------- ALWAYS, I WANNA BE WITH YOU
AND MAKE BELIEVE WITH YOU AND LIVE IN HARMONY, HARMONY, OH LOVE ♫ |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 11:56 |