![]() |
![]() |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
QUOTE Ночь анимэ На 2-3 июля намечается мероприятие - ночь анимэ. Программа примерно такая: "Суп с котом" (Nekojiru sou) "Тысяча и одна ночь Ёситаки Амано" (Yoshitaka Amano: 1001 Nights) "Баклажаны, или Лето Андалусии" (Nasu: Andalusia no natsu) "Зов далеких звезд" (Hoshi no koe) "Сказки лабиринта" (Meikyu monogatari (Manie-manie)) "Дзиблис, вторая серия" (Ghiblies ep.2) Цена билета - примерно три лата. Tātad, kādas domas, vai ir vērts iet? vai iesiet, un vai vispār ir vērts taisīt? Varbūt kādam ieteikumi izmaiņām vai kautkas tāds.. -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
rebel |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 447 Joined: 7-February 05 From: artifical life ![]() |
ddddddddaammmmn! man lajkam jaameeegjina aatri wiltot dokumentus... kaa tad war paarbawdiit,cik man gadu,kaac to paarbawdiis? ja nju es naaku kopaa ar kaadu radu,kam jaw ir wismaz 16? waj 18? ak kunx,tas NAU GODIIGI,weehehee,atkal es weelos,kaut buutu dzimusi aatraak...
![]() ![]() oj, damn,tikko atcereejos weel kaadu iemeslu,kaaapeec newareetu ierasties uz sho lielisko pasaakumu pat,ja man tas buutu atljawc..es neesmu Latwijaa tad..ehh.. welti sanerwozeejos... -------------------- it's never too late to start wasting your life...
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 18:33 |