![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Hikaru |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1427 Joined: 25-October 04 From: Latvia ![]() |
Nez kāpēc neviens neapspriež pašu svarīgāko tēmu: "Tauta skatās par maz anime".
![]() Tu esi skatījies par maz anime, ja uzskati, ka vislabākā anime ir Yu-gi-oh. Vai varat izdomāt kaut ko uz šo tēmu? |
![]() ![]() |
Tsukino |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 296 Joined: 24-April 05 From: Hinata-sou ![]() |
QUOTE(rebel @ May 31 2005, 22:12) QUOTE(dmonster @ May 31 2005, 20:50) Tu esi skatījies par maz anime, ja - Tu fano par animēm, kurus tu pat neesi redzējis (man naruto (nevienu sēriju)) oooho,tad me noteikti redzeejuse krietni par maz..principaaa - gandriiz neko... tik to,ko pa TV var dabuut,jo nekaadus dc++ etc. izmantot nemaaku un taapeec nelietoju..hehzz..kkas jaamaina.steidzami. aa,un - Tu esi skatiijies par maz anime (waj arii wnk glups ![]() man likas ka nava slikti fanot par anime ko neesi redzeejis. un liekas ka no anime esmu redzeejusi pa maz. vispaar, kur veel ir animes ja neskaita RTL2? man tas RTL2 nojuka ![]() -------------------- ![]() Insanity: a perfect rational adjustment to an insane world. |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
QUOTE(Tsukino @ Jun 4 2005, 15:58) Internetaa. Ej uz foruma sadalju Resursi un meklee. ![]() -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 13:07 |