![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
Nee, tas nav Matrix sequels.
Sen neesmu rakstijis recenziju ![]() ![]() Cik zinu, viedots meec mangas, bet sheit Zeno noteikti apstaastiis siikaak ![]() Iesaku tiem kas redzeejushi vismaz Trigun. Un luuk screencaps ko veidoju tieshi prieksh shiis nelielaas recenzijas(peec shii gan nespriediet par visu shovu, es jau teicu- trigun): ![]() |
![]() ![]() |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
![]() Hehe, nē chari tur ir forši, tiešam labi, bet nu pārāk standarta standarta avriants, tas ir dubutlā personība ![]() Un, jā, mani arī fascinē tie mati, es vienmer brīnos kā tur vesela aste sāvc gaisā, un galvenais nepārtraukti. laikam viņa sāk dzīvot ar savu dzīvi. -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 18:40 |