![]() |
![]() |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
hei cilvēki, kamēr laiks ir labs, un jūrmala vēl nav gluži pārblīvēta, ka būtu aizbraukt uz turieni paelpot svaigu gaisu? ieteiams ar riteņiem? un bumbām... volleibols pludmalē rullē.
Man izskatās ka ekši tautai tliņ tūliņ beigsies, tad ar laiku problēmā būt nevajadzētu... kas tad jūs tur? ![]() UPDT 14.06.2005. Tātad, svētdien, 19.06 notiek strelka brīvā dabā. Tie kas brauc uz Bulduriem ar riteni satiekās vai nu galapunktā vai nu pie Kongresa nama strūklakām. Un tie kam ritenis nav pieejams brauc ar vilcienu, un satiekās pie Origo pulkstns. Viss notiek 13:00 . Gaidu atsaucību -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lija |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 761 Joined: 22-March 04 From: look behind you... maybe i`m there? ![]() |
QUOTE(Kagome @ Jun 10 2005, 16:12) Lija, te jau teica ka ar riteni nav nemaz tik gruuti iemaaciities braukt, es iemaaciijos pa dazjaam stundaam. vēlos citēt pati sevi!!!! MAN NAV VĒLMES MĀCĪTIES BRAUKT AR RITENI!!!! pie kam es jau kādreiz mācēju.. bet esmu aizmirsusi un netaisos to atgūt!!! ![]() tādēļ es te VĀCU GRUPU KAS BRAUKS AR VILCIENU!!! + par visu pārējo kā parasti lūdzu informēt telefoniski, jo nedēlas nogalēs esmu bez neta!! (tiem kas nesaprata - ja gadījumā nobriest kāds tuss) !!! |
zenofex |
![]()
|
![]() Nausicaa fanboy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1019 Joined: 12-February 04 From: Nav ![]() |
Es ar piedalītos ja:
1) Tas būtu brīvdienās 2) Ja man būtu velosipēds, bet to jau var labot ![]() Katrā ziņā sekošu līdzi postiem šajā pavedienā varbūt ieraudzīsiet veco anime buku ![]() -------------------- - "Amen, hallelujah and peanut butter!"
© Dutch, Black Lagoon |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 15:07 |