![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() |
сприган |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 68 Joined: 3-May 04 From: Riga ![]() |
My favourite anime:
1.FLCL (the greatest of them all) 2.Jin Roh The Wolf Brigade (KAWAii ^_~) 3.NGE 4.Ninja Scroll 5.Grave of the fireflies My favourite manga: 1.DBZ 2.Hellsing 3.Chobits 4.Love Hina 5.NGE what are your`s favourite anime/manga ? |
![]() ![]() |
Siamizi |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 15 Joined: 2-June 05 From: Lipaja.!!! ![]() |
1."x"
2.Helsing 3.Love Hina 4.Himiko Den 5.Ramna1/2 6.Trigun 7.InoJasha 8.Angel Santary 9.One Piece 10.Akira 11.Kamikadze Kaito Jeanne 12.Chobits. Un vel loti daudzi!!! 13.3x3 Attached thumbnail(s) ![]() -------------------- Mans istajs vards ir Anfira Ankejeva!Mana berniba bija loti gruta es esmu redzejusi kadi ir berni un kada tiem dzive!Kad es zimeju Animi es nezinu kapec man uz sirds palik viglak un man liekas ka tas kas ar manim bija noticis vispar nau bijis.!!!
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18 July 2025 - 19:05 |