![]() |
![]() |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Tauta, man braucot šodien uz darbu darās ideja par vasaras saulgriežu svinēšanu.
Man vēl ir padomā Alt variants, bet varbūt tomēr varētu arī te kautko saštukot? Teiksim paķert teltis un au jūru kautkur aizšmaukt? -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
Ok, es ta sapiipeejos un izdomaaju taadu lietu, ka visi vareetu maukt uz kaadu kempinga vietu pie upes. Ar pirti. Es ar ETM nedaudz aprunaajos, un noskaidroju, ka ir arii cilveeki kuriem nepatiik pirtis (
![]() ![]() Bonuss ir taads- Cilveeki kuriem ir veelme iet pirtii (cerams, ne tikai man) var to arii dariit un cilveeki kuriem shaadas veelmes nav izklaidee sevi seezhot kaadaa jaukaa un omuliigaa telpaa ar kamiinu un speelee kaartis un kuup kaa skurstenji un dzer alu un citaadi... Jebkuraa gadijumaa, apgarshojiet sho domu. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 13:47 |