![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
deleted-ray |
![]() ![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 0 Joined: 14-June 04 ![]() |
Nu taa kaa man nav ko dariit noleemu iepostot kaadu anketinju ar jautaajumiem, uz kuriem var atbildeet visi briivpraatiigie ~_~
1. No kurienes njemts niks? 2. Miiljaakas anime seriaals 3. Miiljaakais anime OVA 4. No kurienes njemt avatars 5. Un no kurienes signature bilde (tiem kam ir ![]() 6. Miiljaakaa filma 7. Kaapeec saaku skatiities anime? 8. Cik man gadu ![]() Sorry ja kaadam liksies tizli jautaajumi ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Tsukino |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 296 Joined: 24-April 05 From: Hinata-sou ![]() |
Jaa, bet daudz taadu kaa tu laikam nav.
Vismaz neieveeroju taadus. 1. No kurienes njemts niks? Bishujo Senishi 2. Miiljaakas anime seriaals Man InuYasha & Kamikaze Kaitotu. 3. Miiljaakais anime Daudzi milji. 4. No kurienes njemt avatars? school rumble 5. Un no kurienes signature bilde (tiem kam ir ) no pics 6. Miiljaakaa filma. No idea 7. Kaapeec saaku skatiities anime? Tapeec ka pirmais ko pa TV redzeeju bija anime 8. Cik man gadu? 13 -------------------- ![]() Insanity: a perfect rational adjustment to an insane world. |
baseboalbatboy |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 29-October 04 ![]() |
QUOTE(Tsukino @ Jun 15 2005, 18:46) Pffffff...pareizi dari. ![]() ![]() -------------------- Kill the Spiders...To save the butterflies ....
It's rational until you realize that by striving for it,you become a spider yourself. . . ![]() No Place To Hide, No Beginning No End, No Time No Future, No Virtue No Vice, No Place For Heroes, No Time For Heroes, No Place In Time, No Time To Die, No War For Snake, Some Legends Must Die.....some must live. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 02:16 |