![]() |
![]() |
ReD_FoXy |
![]()
|
![]() onibaba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1027 Joined: 28-April 05 From: Riga, Latvia. ![]() |
Kapeec nav shaada topica? ir tachu tik daudz gotisku anime ziimeejumu... vinji ir tik lajuni un nesaprasti ka metas zosene...
![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Tsukino |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 296 Joined: 24-April 05 From: Hinata-sou ![]() |
man shii likaas liidziiga, varbuut arii ne...
![]() -------------------- ![]() Insanity: a perfect rational adjustment to an insane world. |
Sinistry-Orleo |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 43 Joined: 13-June 05 From: Tvaika ielā,prasot eklērus... ![]() |
QUOTE(Tsukino @ Jun 16 2005, 15:08) Man arī nez kāpēc pirmajā brīdī šī bilde saistās ar Sailor Moon'u...? This post has been edited by JurCHiX: Jun 22 2005, 15:34 -------------------- Div' dūjiņas gaisā skrēja, Saskrējās,un avarēja! .SAVE IT. |
dmonster |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 498 Joined: 16-February 05 ![]() |
QUOTE(Sinistry-Orleo @ Jun 16 2005, 16:13) QUOTE(Tsukino @ Jun 16 2005, 15:08) Man arī nez kāpēc pirmajā brīdī šī bilde saistās ar Sailor Moon'u...? Noteikti tāpēc, ka viņa piedalījās Sailermoon'ā (es vēl meklēju, bet vēl šodien pivienošu padaudz Gothik bilžu, so please don't bother me with me spamming) This post has been edited by JurCHiX: Jun 22 2005, 15:35 -------------------- Lulvat? Tas galīgi nav man nopietni domāts.
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 4 October 2025 - 20:40 |