![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
kaarleens |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1150 Joined: 13-February 04 From: Jelgava ![]() |
![]() ![]() Nju cerams Jurcix man paliidzees iedodot kaadu disku, kuru vareeshu noluureet uz divxa dvdeshkas ko speciaali taadeelj nopirku ehh buutu zinaajis ka buus taa buutu diskus no home panjeemis. Secinaajums viens otaku bez animes nevar iztureet rodas dazhaadi moraali psihiski trauceejumi ![]() Iisteniibaa es laikam galvu esmu saulee paarkarseejis ![]() -------------------- PERVERTS HELPING PERVERTS
![]() |
![]() ![]() |
Ghoul |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 1300 Joined: 5-October 04 From: Choppah! ![]() |
Well es anime ''skatos'' aptuveni 8 gadus un varu dereet, ka esmu redzeejis teiksim triis reiz mazaak kaa visi shii foruma iedziivotaaji, kuri skataas anime tikai gadu vai pat pusgadu ( man vienkaarshi nav, kur dabuut anime ), tagad es anime neesmu skatiijies jau kaadu meenesi ( var buut mazaak ) un juutos normali tas laikam taapeec, ka esmu pieradis. Bet peedeejaa laikaa visi saak sacensties, kursh vairaak anime redzeejis un skataas anime tikai taapeec lai vinja kontaa buutu par veel vienu nelaimiigu animi vairaak, un peec tam vinjsh to animi vienkaarshi aizmirst un nav guvis nekaadu pozitiivu pieredzi. Es piemeeram atceros visas animes, es piemeeram atceros visas animes kuras esmu redzeejis ( lakam taapeec, ka to ir tik maz ), pat suudiigaas.
|
kaarleens |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1150 Joined: 13-February 04 From: Jelgava ![]() |
QUOTE(S.U.D @ Jun 17 2005, 16:37) Well es anime ''skatos'' aptuveni 8 gadus un varu dereet, ka esmu redzeejis teiksim triis reiz mazaak kaa visi shii foruma iedziivotaaji, kuri skataas anime tikai gadu vai pat pusgadu ( man vienkaarshi nav, kur dabuut anime ), tagad es anime neesmu skatiijies jau kaadu meenesi ( var buut mazaak ) un juutos normali tas laikam taapeec, ka esmu pieradis. Bet peedeejaa laikaa visi saak sacensties, kursh vairaak anime redzeejis un skataas anime tikai taapeec lai vinja kontaa buutu par veel vienu nelaimiigu animi vairaak, un peec tam vinjsh to animi vienkaarshi aizmirst un nav guvis nekaadu pozitiivu pieredzi. Es piemeeram atceros visas animes, es piemeeram atceros visas animes kuras esmu redzeejis ( lakam taapeec, ka to ir tik maz ), pat suudiigaas. Nu es galiigi neskatos taapeec lai palieliitos te cik daudz es esmu redzejis ![]() Es skatos taapeec ka man patiik un intresee, ja mani tas nesaistiitu es neskatiitos. Ir man paaris iesaldeeti seriaali kurus neesmu pabeidzis jo saaku kau ko citu skatiities vai tie man saaka kljuut garlaiciigi nu nav svariigi =) Vieniigais atziishos jaa paaris animeem ko skatiijos apmeeram pirms gada pusotra suudiigi jau saturu atceros, bet nu tas nekas viss jau ir diskos man nesagaadaas nekaadas probleeemas naakotnee noiskatiities kaadu forshu shovu veelvienu reiz ![]() -------------------- PERVERTS HELPING PERVERTS
![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 18:52 |