![]() |
![]() |
bypass |
![]()
|
Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 268 Joined: 22-September 04 ![]() |
Višlists:
* Serial Experiments Lain (vēlams dubs) * Monster 32> epas * Cowboy Bebop 3> epas (dub) * The Twelve Kingdoms (dub) Būtībā dotās animes es gribu dubotas, jo labākā kvalitātē, jo labāk. ![]() Vienīgi, monstram gan laikam duba neatrast. Pretī var dabūt jebko no ~0.1TB animē. |
![]() ![]() |
bypass |
![]()
|
Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 268 Joined: 22-September 04 ![]() |
QUOTE Pa to laiku, kuru tu te iztērēji (no 12. maija) atkal un atkal prašņājot ir kādam Lain dubs vai nē, tu jau sen būtu viņu atvilcis arī ar visiem 20kb/sek Oj, kā tu pārspīlē, Lain dubu vienreiz prasīju(ok, divreiz). Neviens neatbildēja, nevienam nav, ok, let it be that way. Nav man akūta vajadzība pēc animē, neesmu tādā atkarības stadijā. Par laika tēriņu te runāt vispār ir bezjēdzīgi, patiesi, es tieši ietaupīju laiku, jo nenoskatījos SEL.Piekrītu, varbūt būtu novilcis līdz šim, bet tā kā neesmu vienīgais interneta lietotājs uz šo IP (4 lietotāji uz vienu šauru trubu), tad ierubījot intensīvu downloādu, drīz vien atskan: "kurš atkal kaut ko kačā no ārzemēm?" ![]() Neesmu redzējis SEL teiksim kaut kur mēnesi, rokas nedreb. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 13:06 |