![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
kaarleens |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1150 Joined: 13-February 04 From: Jelgava ![]() |
![]() ![]() Nju cerams Jurcix man paliidzees iedodot kaadu disku, kuru vareeshu noluureet uz divxa dvdeshkas ko speciaali taadeelj nopirku ehh buutu zinaajis ka buus taa buutu diskus no home panjeemis. Secinaajums viens otaku bez animes nevar iztureet rodas dazhaadi moraali psihiski trauceejumi ![]() Iisteniibaa es laikam galvu esmu saulee paarkarseejis ![]() -------------------- PERVERTS HELPING PERVERTS
![]() |
![]() ![]() |
rebel |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 447 Joined: 7-February 05 From: artifical life ![]() |
es laikam te iisti neiederos..jo skatos tikai tik,cik sanak un nemiriiju nost,ja nedabon neko arii krietnu laiku..wienmeer taksh paliek manga..hehe..miiljie,wecie zhurnaalinji..nedomaaju,ka buutu atkariiga,neee..(un "dailjsh" wispaar ir gjeniaals waarc. 'dailjawa' ir manaaa biezhaak izmantoto waardu saraxtaa.*un weel ir taadas konfektes 'daile' *
![]() -------------------- it's never too late to start wasting your life...
|
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
QUOTE(rebel @ Jun 19 2005, 14:55) un "dailjsh" wispaar ir gjeniaals waarc. 'dailjawa' ir manaaa biezhaak izmantoto waardu saraxtaa.*un weel ir taadas konfektes 'daile' * ![]() Latvieshu valodaa ir nejeegaa daudz izteiksmes pilnu vaardu. Nez kaapeec vinjus parasti lieto tieshi friiki. Viena saruna no dziives (atstaastiijums): " Ienaak meitene kojaas istabaa: - Vai jums kaadam nav gadiijumaa kaads dzejolju kraajums? - Jaa! Steriem! " Sarkasmam taadi vaardi ir neaizvietojami. Diemzheel, nopietni vinjus lietot gruuti taapeec, ka lielaakaa dalja to uzskatiis par sarkasmu. -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
lastguru |
![]()
|
![]() The one who knows ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1174 Joined: 23-May 05 From: Kaigan (Riga, LV) ![]() |
QUOTE(edg @ Jun 19 2005, 16:07) Steriem! kaa pareizi tulkojas shis vaards uz krievu vai anglju valodu? -------------------- Choice is an illusion created between those with power and those without. - The Merovingian
The Tao of posting: Don't argue with idiots - they will drag you to their level and beat you with experience. And never underestimate the power of stupid people in large groups... |
aigarius |
![]()
|
![]() Hentai no Kami (変態の神) ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 299 Joined: 28-May 05 From: Rīga ![]() |
QUOTE(lastguru @ Jun 19 2005, 22:40) QUOTE(edg @ Jun 19 2005, 16:07) Steriem! kaa pareizi tulkojas shis vaards uz krievu vai anglju valodu? IIRC, sters bija graudu mērvienība, tāpēc pēc analogijas varētu uz angļu valodu pārtulkot kā 'bushel'. " - Do you have any poetry books? - Yeah, bushels of those! " ![]() -------------------- I am not an extrovert, I just pretend to be one.
And in my avatar, I am the penguin! |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 18:50 |