![]() |
![]() |
bypass |
![]()
|
Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 268 Joined: 22-September 04 ![]() |
Višlists:
* Serial Experiments Lain (vēlams dubs) * Monster 32> epas * Cowboy Bebop 3> epas (dub) * The Twelve Kingdoms (dub) Būtībā dotās animes es gribu dubotas, jo labākā kvalitātē, jo labāk. ![]() Vienīgi, monstram gan laikam duba neatrast. Pretī var dabūt jebko no ~0.1TB animē. |
![]() ![]() |
Taka |
![]()
|
Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1817 Joined: 1-September 04 From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem ![]() |
Redzi, bēda ir tur, ka dubota anime interesē tikai tevi, mani un varbūt vēl kādus pāris cilvēkus šeit. Pārējie dubu uzskata par lielāko ļaunumu pēc Disneja. Diemžēl man dubots Lain nav.
Tāpēc atliek tikai meklēt ārzemēs, ar 20kb/sek stundā var atvilkt ap 70MB, diennaktī ap 1.6GB, tātad viss process aizņems max 3 diennaktis. Un normāliem bittorrent klientiem var piegriezt skābekli abos virzienos lai citiem neaizsistu trubu. Vienmēr jau paliek opcija pameklēt citu provaideri, nezinu, cik tev izmaksā Svnets, bet Ķengarags tomēr ir Rīga, nevis Mazpisāni, kur ir tikai viens provaideris uz visu ciemu. Moš ir vērts mainīt provaideri? Jo šeit dubotu animi atrast ir grūti. Atceros, kā man sagribējās ieskatīt RahXephonu, nu tad vietējā DC++ hubā atradu, kā es pēc tam spļaudījos... īsts rosols, katras divas sērijas no citas fansaberu grupas. Nu paldies par kūkām, es labāk ar 20k/sek no ārzemēm bet mantu, nekā ar 100kb/sek visādus mēslus. Tev ir opcija - droši vien dosies ārpus Rīgas Jāņus svinēt - tad arī izmanto iespēju, ka tad inets lidos. Uzliec vilkties un dodies zaļumos! Gribēju piedāvāt nupat atvilktās pirmās 2 epizodes no Starship Operators DVD ripa, bet atcerējos, ka arī tur duba nav ![]() -------------------- Press any key to continue
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 13:53 |