![]() |
![]() |
standby |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 108 Joined: 2-March 04 ![]() |
Dzive tomer ir jociga padarisana. ...
Piektdienas vakara, gaidot autobusu Merkela ielas pietura, manu uzmanibu piesaistija skali klaigajoss (nu bijat jus skali ![]() Re ka ![]() P.S. iedomajos cik biezi mani pamana uz ielas kads ko es ne tikai neredzu bet pat nekad neesmu redzejusi. Un vel pastav teroija par lielpilsetas anonimitati!! phe P.S. 2 tas **&%$#@** autobuss atnaca tad kad jau devos uz vilcienu ![]() |
![]() ![]() |
Hikaru |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1427 Joined: 25-October 04 From: Latvia ![]() |
QUOTE(Shumins @ Jun 22 2005, 08:57) Cik man zinaams, tad iists otaku ir fanaats, kas dziivo tikai maajaas un skataas anime....Un diez vai iistu otaku, kaads liidz ar to ir redzeejis...Tagad tik tas vaards taa jociigi tiek izmantots...otaku nav fans, tas ir fanaats... Ja tu ko redzeeji, tad tikai dazjus cilveekus, kuriem patiik anime, otaku var sastapt tikai onlainaa zem kaada nika... Nu, nē... dzivē var arī otaku sastapt. Es dažus gadus sēdēju mājās un skatījos anime, bet pēc tam apnika, gribējās vēl kādu otaku sastapt. (Nebūtu animefesta, es šo forumu neatrastu) Vot i otaku bars uzradās, pa Rīgu bļaustīdamies. ![]() Un ko nozīmē "otaku var sastapt tikai onlainaa zem kaada nika"? Vēl var padomāt, ka itkā mēs, kad satiekamies, lietojam īstos vārdus. ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 18:47 |