![]() |
![]() |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Tauta, man braucot šodien uz darbu darās ideja par vasaras saulgriežu svinēšanu.
Man vēl ir padomā Alt variants, bet varbūt tomēr varētu arī te kautko saštukot? Teiksim paķert teltis un au jūru kautkur aizšmaukt? -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
ETM |
![]()
|
![]() Very Old Fart ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: 40K Posts: 1177 Joined: 20-January 05 From: Man pajāt ![]() |
Nu kaut kas vispaar notiek vai ir dziljsh tukshums?
-------------------- Because i can!
|
aigarius |
![]() ![]()
|
![]() Hentai no Kami (変態の神) ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 299 Joined: 28-May 05 From: Rīga ![]() |
Tātad tā, sakara ar lielo klusumu es piedāvāju savu variantu:
23. jūnijā (rīt) savācamies pie Rīgas dzelzsceļa stacijas pulksteņa ap 18:00 un braucam ar vilcienu uz Saulkrastu pusi. Pirms tam ieejam Rimi iekš Origo, lai iepirktu pārtiku. Katrs ņem līdzi sev pieņemamu dzeramā apjomu un veidu. Rimi tiks iepirkti arī divi vienreizējie grilli un degmaisījuma pudele. Parasti Saulkrastu pludmalē ir pietiekoši izskalota koka, lai uztaisītu ugunskuru. Katrs ņem sev līdzi tos nakšņošanas līdzekļus, kas viņam būs nepieciešami (telts, paklājs, guļammaiss), dvieli, peldapģerbu, silto apģērbu (vēsajām rīta stundām). Visi, kas plāno būt, piesakās šeit. Ja līdz 23. jūnija 13.00 būs pieteikušies mazāk par 5 cilvēkiem - pasākums nenotiks. -------------------- I am not an extrovert, I just pretend to be one.
And in my avatar, I am the penguin! |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 13:38 |