![]() |
![]() |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Tauta, man braucot šodien uz darbu darās ideja par vasaras saulgriežu svinēšanu.
Man vēl ir padomā Alt variants, bet varbūt tomēr varētu arī te kautko saštukot? Teiksim paķert teltis un au jūru kautkur aizšmaukt? -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
alt |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 607 Joined: 19-February 04 From: Oddworld ![]() |
Mani grib aizvilkt uz Dunti... limbazju rajonaa.. tip vasarniica......
ja nebraukshu cilveekiem (4triem) nojuuk braukshana uz turieni jo es tip vieniigais zinaamais cilveeks tur skaitos... shodien biju visu dienu cola plaza, tagad labpraat sevi nozjmiegtu jo juutos dranjkjiigi :/ Ja es cilveekiem pateikshu ka neko nekaa nedaru, nekur nebraucu seezju viena dziivoklii.. padoshu zinju.. bet mana aktivitaate un speejas izklaideet cilveekus ir kritusies liidz nullei... izskatos tieshaam nozjeelojami.. cilveeki pat par mani nenjirgaajas, par fiziski slimajiem nenjirgajas -------------------- "nav runaashanas ar durikiem, nav alus" © Kaarklinjsh
![]() http://otaku.lv/uploads/20080226_831_2006-10-31.gif |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 13:38 |