![]() |
![]() |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Tauta, man braucot šodien uz darbu darās ideja par vasaras saulgriežu svinēšanu.
Man vēl ir padomā Alt variants, bet varbūt tomēr varētu arī te kautko saštukot? Teiksim paķert teltis un au jūru kautkur aizšmaukt? -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
ja i veelme, var kaads pie manis ievelties. vieniigais i drausmiiga netiiriiba / nekaartiiba, (nepaarspiileeju ;> ) kaa jau vecpuisha dziivoklii <g> .. bet tas visdriizaak jebkuraa gadiijumaa vakarpusee. tagad jaaaizbrauc ir uz centru, jaapaburno bik jaunnovilktais lai vietu pabriiveetu darbaa un jaasavaac dvd draivs ;>
P.S. buus jaanjem veeraa ka man ir riebiigi paradumi smeekjeet dziivoklii. daudz. |
alt |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 607 Joined: 19-February 04 From: Oddworld ![]() |
QUOTE(Church @ Jun 23 2005, 16:13) ja i veelme, var kaads pie manis ievelties. vieniigais i drausmiiga netiiriiba / nekaartiiba, (nepaarspiileeju ;> ) kaa jau vecpuisha dziivoklii <g> .. bet tas visdriizaak jebkuraa gadiijumaa vakarpusee. tagad jaaaizbrauc ir uz centru, jaapaburno bik jaunnovilktais lai vietu pabriiveetu darbaa un jaasavaac dvd draivs ;> P.S. buus jaanjem veeraa ka man ir riebiigi paradumi smeekjeet dziivoklii. daudz. CHurch ![]() hmmm main location ist... Vaidavas iela 3-30 maaja starp pastu un KRUZA buuvmateriaalu veikalu.. sabidriskie transporti shurp 23 trolejbuss ja brauc no stacijas, tas iet pa Chaka ielu... veel der 17tais... pietura ir pie Minskas aka Niicgales iela saucaas... ar 17to ja brauc driikst kaapt jau uunijas ielaa esmu paaraak dziiviiga, cilveekus neizklaideeshu ![]() -------------------- "nav runaashanas ar durikiem, nav alus" © Kaarklinjsh
![]() http://otaku.lv/uploads/20080226_831_2006-10-31.gif |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 13:37 |