![]() |
![]() |
standby |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 108 Joined: 2-March 04 ![]() |
Dzive tomer ir jociga padarisana. ...
Piektdienas vakara, gaidot autobusu Merkela ielas pietura, manu uzmanibu piesaistija skali klaigajoss (nu bijat jus skali ![]() Re ka ![]() P.S. iedomajos cik biezi mani pamana uz ielas kads ko es ne tikai neredzu bet pat nekad neesmu redzejusi. Un vel pastav teroija par lielpilsetas anonimitati!! phe P.S. 2 tas **&%$#@** autobuss atnaca tad kad jau devos uz vilcienu ![]() |
![]() ![]() |
aivvv |
![]()
|
![]() weirdo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 505 Joined: 18-September 04 From: patiess pokemonu pavelnieks un kurbijkurnes fans ![]() |
njaa jaatziist ka otakiessu arii leenaam paliek vairaak dazzus pat jau var maniit arii normaalu forumiessu un larpistu un pokemonu (jaatziist ka arii otakiessi pa lielaakai dallai pokemoni
![]() ![]() -------------------- ![]() best anime ever ;) nedraazies pa labi un pa kreisi ja nespeej ar to sadziivot... miili savu dibenu un vinnss miilees tevi un tas nekas ka mans dibens vienalga ir smukaaks par taveejo he he |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 18:39 |