![]() |
![]() |
baseboalbatboy |
![]() ![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 29-October 04 ![]() |
Tātad!Vai kāds man nevarētu ieteikt kādu labu Offline RPG spēli(izņemot Diablo)!
Ja šitāds topicks jau ir bijis tad nezinu kur viņs ir! ![]() -------------------- Kill the Spiders...To save the butterflies ....
It's rational until you realize that by striving for it,you become a spider yourself. . . ![]() No Place To Hide, No Beginning No End, No Time No Future, No Virtue No Vice, No Place For Heroes, No Time For Heroes, No Place In Time, No Time To Die, No War For Snake, Some Legends Must Die.....some must live. |
![]() ![]() |
aivvv |
![]()
|
![]() weirdo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 505 Joined: 18-September 04 From: patiess pokemonu pavelnieks un kurbijkurnes fans ![]() |
wow pat ssajaa forumaa ir ssis jautaajums kas sskkiet ir ssii gad apats aktuaalaakais vismaz kaa sskkiet latvijaa vai diablo ir rpg
es personiski esmu pilnigi par to ka ir ![]() pavisam vienk tu izveelie sccaru sannem punktus vinnu attisiti kaa veelies un apgeerb kaa veelies ![]() ![]() neuzskatu ka diablo buutu muusdienu rpg aisaakums par to jau daudzmaz vienojaatie spie taa sskkeit nonaak visi unarii man tas jaatziist ka taa sir taas simtgadiigaas teksta ievadiissanas speeliites:) taccu es uzskatu ka tiessi diablo bija tas kas atdziivinaaja rpg jo sava laikaa kad tas iznaaca tas aizraava sev liidzi masas un lloti kaapinaaja rpg popularitaati pat ja tagad tas vairs galiigi nerulee patss ssobriid lloti miilu sacred ja skatamies uz ssaadaam speeleem ![]() -------------------- ![]() best anime ever ;) nedraazies pa labi un pa kreisi ja nespeej ar to sadziivot... miili savu dibenu un vinnss miilees tevi un tas nekas ka mans dibens vienalga ir smukaaks par taveejo he he |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 11:32 |