![]() |
![]() |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
http://www.imdb.com/title/tt0373074/
Viena no labaakajaam filmaam, kaadu man jebkad naacies redzeet! Visi kam patiik paarspiileets kung fu un stulbi joki - shii filma ir gjeniaala! Autors ir tas pats, kas Shaolin Soccer (Shaolinas Futbols). Un visa filma ir liidziigaa garaa. Dazhaas vietaas PrintScreen buutu vienkaarshi jaatur, bet es aatrumaa tikko dazhas bildes uztaisiiju: -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
![]() ![]() |
aivvv |
![]()
|
![]() weirdo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 505 Joined: 18-September 04 From: patiess pokemonu pavelnieks un kurbijkurnes fans ![]() |
njaa zzoklis tiessaam atkaras visneiedomaajamaakajaas vietaas piemeeram atverot sso pavedienu
![]() atvainossos par izteicienu bet ccik gan neiedomaajami ir jaabuut sadirstai humora izjuutai lai ssitas aarpraatiigasi kroplums patiktu bija mana pirmaa doma peec noskatiissanaas nospriedu ka laikam pie vainas kaukaada iipassa kkiiniessu mentalitaate ![]() ![]() ![]() tie joki ir vienkaarssi passa zemaakaa un prastaakaa liimenna bez jel kaadas izsmalcinaatiibas un inteliggences nez kur juus saskatiijaat kaukaadu dizzo ciinnu parodiju ? ciinnas bija vienkaarssi nenormaali boring bez jebkaadas tur roziiniites vai kaukaa jau neredzeeta vienk skatiijos un taa gribeejaas redzeet tur dzzekiju ccanu vai da vienalga ko kas ienestu ko interesantu............ nu nezinu pat nevaru iisti normaali un sakariigi par ssito sviestu izteikties sorry honkonga bet liidz holivudai tev taalu..... vismaz ssajaa gadiijumaa -------------------- ![]() best anime ever ;) nedraazies pa labi un pa kreisi ja nespeej ar to sadziivot... miili savu dibenu un vinnss miilees tevi un tas nekas ka mans dibens vienalga ir smukaaks par taveejo he he |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18 July 2025 - 21:54 |