![]() |
![]() |
Nuin |
![]() ![]()
|
![]() Kakashi-sensei ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 658 Joined: 28-December 04 From: new world ![]() |
QUOTE Во-первых, алкоголь будет запрещен. По переводу: Hoshi no koe - руские субтитры, Nekojiru sou - английские субтитры. Jautājums, ko jūs darīsiet pēc party. Ir priekšlikums, ka varētu vilkties uz depo vismaz tā rakstīja Ha-sans. Varbūt ir kādi citi priekšlikumi? Tiem, kas nesaprot krievu val. 1. Alkohols būs aizliegts 2. Hoshi no koe krievu subi, Nekojiru sou angļu subi. -------------------- |
![]() ![]() |
anti |
![]()
|
![]() Draņķītis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 922 Joined: 2-April 05 From: Latvija, Rīga ![]() |
kurā datumā viss pasākums plānojās? kaukā piemirsies, a pa vecajiem poustiem slinkums rakāties :> (ar domu - man jāzin, vai man tajā naktī darbs nau)
nujā, subi krieviski un tā, bet nu tas pofig.. anime jau no tā nekļūst par Sojuzmuļķfiļm ražojumiem :> da nu, imho pēc 2:30 iet dežūrtransoprts. vismaz man tā liekas - esmu dzirdējusi klīstam tādas leģendas.. :> |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 12:48 |